Advies

HR adviesprojecten

Vanuit Bloeming adviseer ik en voer ik projectmatig strategische projecten uit voor en bij organisaties op het gebied van HR, organisatieontwikkeling en verandertrajecten.
Opdrachten waarbij processen onder handen worden genomen en waarbij kan worden bijgedragen aan verbetering en bloei van de organisatie. Bijvoorbeeld reorganisaties, procesoptimalisatie, vernieuwing HR systemen etc.

Ik breng zeer ruime ervaring mee die ik heb opgedaan in verschillende organisaties en binnen HR op alle niveaus. Ik communiceer makkelijk met iedereen en weet mensen in beweging te krijgen door hun krachten in te zetten. Ik doorzie veel en snel, ben inhoudelijk zeer goed op de hoogte en ben goed in het creëren van veiligheid en vertrouwen. Daarnaast heb ik cijfermatig inzicht en ben ik erg handig met automatiseringssystemen. En dit alles doe ik bij voorkeur met veel humor.

Meer informatie over mijn ervaring is terug te vinden op LinkedIn.

Jolanda heeft zich zeer snel eigen gemaakt met de cultuur en methodiek van de organisatie. Enorme meerwaarde voor het bedrijf ten tijde van de reorganisatie. Zeer enthousiast en betrokken. Zij is creatief en weet voor elk probleem een oplossing te vinden.

Sander

Plezierig om met Jolanda samen te werken. Zij laat een goede mix zien tussen aandacht voor de medewerkers en zakelijke belangen. En heeft een bovengemiddeld gevoel voor het werken met cijfers.

Peter

Informatie

Ik ben zeer flexibel inzetbaar qua tijd en plaats.

Wil je een afspraak maken voor een verkennend gesprek? Of heb je een vraag?
Bel of app dan op +31 6 19 85 86 83 of mail naar info@jo-bloeming.nl

Of laat een bericht achter. Ik neem dan contact met je op.