Over Bloeming

Bloeming coaching en advies

Breng jouw groei tot bloei.
Bloeming ondersteunt hierbij met Persoonlijke coaching en HR Adviesprojecten.

In 2020 heb ik, Jolanda Bloemers, Bloeming opgezet.
Ik ben werkzaam als zelfstandig coach en adviseur.

Wil je een afspraak maken voor een gesprek? Of heb je een vraag? Bel of app dan op +31 6 19 85 86 83 of mail naar info@jo-bloeming.nl

Of laat een bericht achter. Ik neem dan contact met je op.

Jolanda Bloemers

Wie ben ik?
Ik ben ruim 20 jaar in HR werkzaam geweest, in uiteenlopende rollen. In 2020 heb ik besloten om me echt te gaan focussen op het begeleiden van veranderingen, zowel bij personen als organisaties.

 

Graag wil ik direct verschil maken in het leven van anderen. Helpen bij de verandering die wordt doorgemaakt, dat is mijn missie.

 

Als coach ben ik heel sterk in het iemand echt uitnodigen om de verandering aan te gaan, om te leren van zichzelf en het mooiste en beste uit zichzelf te halen. Door de juiste mix van confronteren, prikkelen, humor, gevoel en rust bewaren, komen mensen in beweging. Ik neem heel scherp waar wat er speelt bij een persoon of in een organisatie en dit benoem ik ook. Vanuit veiligheid en vertrouwen en met respect.

“Mensen voelen zich bij haar direct veilig en vertrouwd.
Jolanda helpt ze zonder ze te vertellen wat ze moeten doen.
Ze komen in beweging door het bij haar kwijt te kunnen.”

Daarnaast begeleid ik graag verandertrajecten binnen bedrijven. Daar heb ik altijd al veel energie uit gehaald. De organisatie en de mensen hun weg te laten vinden, het traject aan de zijlijn begeleiden, de organisatie helpen bij de verandering die wordt doorgemaakt.

Ik heb een goede sociale antenne, voel het aan als iets niet helemaal lekker zit. Ik beschik over een ‘can-do’ mentaliteit; zie altijd mogelijkheden. Ik ben nieuwsgierig, heb een drive voor nieuwe dingen en zoek dan tot de bodem uit wat de mogelijkheden zijn. Ik kan goed communiceren op alle niveaus in mijn eigen stijl, daarin ben ik zeer flexibel. En ik heb een goed beeld van zowel intern HR als de ‘klant’; ik ken het speelveld van de (tegenstrijdige) belangen en weet dit samen te brengen.

Jolanda Bloemers

There’s such a good flow when you know Jo

Bill